Pentuesuunnitelma Gidja💘Keijo

Kirjoita alaotsikko tähän

Heti Keijon tavattuani tiesin, että sulhasen etsintä on ohi. Keijo miellytti silmääni saman tien: komean ulkonäön, vahvan alaleuan, erinomaisen rakenteen ja rodunomaisen liikkeen sekä hännänkannon lisäksi tällä uroksella on aivan valloittava luonne. Koska Gidjan takana on samansukuisia paljon käytettyjä uroksia, niin halusin etsiä sille mahdollisimman erisukuisen ja terveen uroksen.

Gidja sekä Keijo ovat molemmat aktiivisia collieta, joilta löytyy taistelutahtoa. Koirat on luonnetestattu erinomaisin pistein. Molemmat ovat myös ahneita ja siten helposti koulutettavissa sekä palkattavissa.

Mitään ihan pehmocollieta tästä yhdistelmästä tuskin syntyy, minkä vuoksi olisi hyvä, että sinulla olisi koirakokemusta tai omaat hyvän huumorintajun ja hermot sekä olet valmis pitkäjänteiseen kouluttamiseen.

Pennun tärkein tehtävä on olla perheenjäsen, mutta toivon mukaan näistä pennuista on niin käyttöön kuin näyttöön vanhempiensa tapaan.

Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä

Heiluvillen Fortuna of Cheeky Millionaire

EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA

lonkat B/A, kyynärät 0/0, silmäterve

Luonnetesti 140 pistettä

Gidjasta on tarkempi kuvaus omalla alasivullaan.

Maple Yard Liam

FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA 

lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmäterve  

Luonnetesti 172 pistettä

Harrastaa agilitya (AGI3), tokoa (AVO) ja rallitokoa (ALO)

Keijo on omistajansa mukaan vauhdikas ja reipas kaveri harrastuksissa, mutta kotona melko huomaamaton. Erittäin ahne ja taisteluhaluinen, joten palkkaaminen on helppoa! Ääni- ja alustavarma. Kooltaan sopusuhtainen ja ketterä koira, painoa 22kg ja säkä 58cm. Luonnonkorvainen ja kaunisilmeinen.Selkä kuvattu epävirallisesti terveeksi.