Pentuesuunnitelma Sarrit💘Nami

KAIKILLE PENNUILLE ON JO KOTI!

Nämä kaksi näyttävää rodunomaista collieta treffasivat romanttisissa merkeissä pariin otteeseen vapun aikana ❤ Jos kaikki menee hyvin, odotettavissa on pentuja juhannuksen jälkeen 🥰 Blogissa lisää treffeistä 😍 

UPDATE: PENNUT SYNTYIVÄT 1.7.2021 🥰 4 tyttöä ja 1 poika ❤️❤️❤️❤️💙

Lisää blogissa.

Haen tältä yhdistelmältä kokoa, vahvaa alaleukaa sekä alkuperäistä olemusta rotuun. 

Colliet ovat pienentyneet huolestuttavasti ja samalla alaleuat ovat kadonneet. Collie on alkanut monessa tapauksessa muistuttamaan enemmän shelttiä. Näiden lisäksi turkit ovat kasvaneet valtaviksi. Toivon, että tämä yhdistelmä on vastaus näihin ongelmiin.

⚠️ Tämän pentueen osalta en ota enää tiedusteluja vastaan.

Windy Forest's Cheek to Cheek

PAIM-T

Suomesta PN4, Liettuasta 2 * SERT

lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmäterve

Sarritista on tarkempi kuvaus omalla alasivullaan.

©️ Miia Saarinen
©️ Miia Saarinen

Whiskers Treat Me Nice

lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä VA0 / SP0 / LTV2 (symmetrinen), silmäterve

Luonnetesti 168 pistettä

Omistajan sanojen mukaan Nami on luonteeltaan aktiivinen, ystävällinen ja itsevarma.

Namilla ei ole allergioita eikä se ole herkkämahainen. Namilla on rodunomaiset liikkeet ja luonnonkorvat. Nami on terveystutkittu: lonkat ja kyynärät priimat (A/A, 0/0) sekä terveet silmät, myös selkä kuvattu terveeksi.

Minä ihastuin Namissa sen itsevarmaan olemukseen, suureen kokoon ja vahvaan alaleukaan sekä tummaan syvään mustaan turkkiin. Namin turkki on niukka ja karvanlaatu on hyvä. 

Namin jenkkilinjainen isä ja pinalinjainen emä tuovat mielenkiintoisen lisän sukutauluun, joiden uskon laajentavan geenipooliamme ja tuovan myös tarvittuja ominaisuuksia työkoiralle.

Namin kanssa harrastetaan tavoitteellisesti pelastuskoiratoimintaa sekä paimennusta ja näiden lisäksi harrastetaan pk-jälkeä sekä vähän hakuakin. Nami on suorittanut epävirallisen Suomen collieyhdistyksen paimennustaipumustestin hyväksytysti. 

Namilla ei ole alusta- tai ääniarkuuksia. Nami palkkautuu ruoalla sekä lelulla.