Gidja

                                                                 #supergidi

Heiluvillen Fortuna of Cheeky Millionaire

EE / LV MVA, EE / LT / LV / Balt JMVA, PAIM-T

Gidja ei ole mikään pehmo collie. Sillä on taisteluhalua ja sen tekemisen tahto on kova. Gidja on oikea unelma harrastekaverina, koska ohjaaja ja omistaja on sille kaikki kaikessa. Se palkkautuu niin namilla kuin lelulla tai pelkällä leikillä. Vaikka Gidja on vilkas ja vauhdikas, se osaa rauhoittua kotona ja tarpeen tullen.

Gidja on alkuun hiukan pidättyväinen, mutta tutustuttuaan kaikkien kaveri -niin ihmisten kuin koirien. Gidja haluaa läheisyyttä omistajiltaan -oikea sylikoira välillä! 

Gidja on onnellisessa asemassa, kun se on saanut elää ja kasvaa koko elämänsä emänsä Sarritin kanssa. Nämä kaksi ovat parhaat ystävät 💞

Gidjalla on erinomainen ruokahalu, se on ahne.

Gidja on siro narttu, jolla on rodunomainen ulkonäkö sekä liike. Jokaisessa näyttelyssä mainitaan sen erinomainen vapaa liike. Gidjan rakenne on erinomainen. Gidjalla on luonnonkorvat sekä runsas ja oikein kannettu häntä. Sillä on kaikki hampaat, erinomainen purenta ja hieno vahva alaleuka, joka on myös näyttelyarvosteluissa laitettu merkille. Gidjan turkki on karkea ja liioittelematon, se on helppohoitoinen.

Gidja on menestynyt näyttelyissä erinomaisesti. Se on Baltian juniori muotovalio ja Viron sekä Latvian muotovalio. Näiden lisäksi Gidjalla on kaksi sertiä Liettuasta (18.-19.7.2020). Tämä koira ei kuitenkaan ole vain kaunis, vaan sillä on myös toimintakykyä. Gidja on luonnetestattu erinomaisin pistein 140. Sen hermorakenne ja toimintakyky on kunnossa. Gidjalla ei ole alusta-arkuuksia. 

🎥 Luonnetestivideot osa 1 ja osa 2