Pentuja

pitkäkarvaisen collien pentuja

Pentusuunnitelmia vuodelle 2021

Ei tämä vuosi alkanut toivotusti, kun Gidja jäi tyhjäksi. Mutta toivotaan, että vuosi 2021 kääntyisi vielä rakkauden täyteiseksi ja saisimme jälkeläisiä molemmille tytöille 🥰 Pettymyksistä on vain yli päästävä ja nenä kohti tulevaa. 

Gidjan kohdalla seuraava mahdollisuus on siis syksyllä, mutta urosvalinta auki. 

Juhannuksen tienoilla syntyvät rakkauslapset. Alla linkki Sarritin ja Namin yhdistelmään, josta odotan hyvää koko rotua ajatellen 🤩

🌟 Sarrit, Windy Forest's Cheek to Cheek ❤️ Nami, Whiskers Treat Me Nice 

Ultrassa 2.6. näkyi ainakin 5 pentua ❤️ Blogissa lisää 🥰

Pennut syntyivät 1.7. ❤️ Lisää pentueen sivulla ja blogissa 

🌟 Gidja, Heiluvillen Fortuna of Cheeky Millionaire ❤️ TO BE ANNOUNCED 

⚠️ Luethan tämän ennen kuin otat yhteyttä ja tiedustelet pentuja ⚠️

Pennun ostajan ei tarvitse olla yli-ihminen. Maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Pennuille etsin vastuuntuntoisia ja koiran hyvinvoinnista huolehtivia koteja. Niin pennun kuin aikuisen collien tulee saada runsaasti vapaata liikuntaa, joka on oletusarvo kotia valitessa. Koiran tärkein tehtävä on olla perheenjäsen.

Odotan, että pennut terveystarkastetaan virallisesti ennen 2 vuoden ikää. Miksi? Siksi että terveystutkimukset ovat koiran parhaaksi. Periaatteessa jokainen tutkimaton koira voi olla sairas. Kaikki muu on spekulaatiota. Vaikka vanhemmat, isovanhemmat ja kenties sisaruksetkin olisivat terveitä, ei se takaa sitä että sinunkin pentusi on. Harrastaminen terveeksi tutkitun koiran kanssa on turvallista. Totta, että minä haluan myös saada tärkeää tietoa kasvateistani niin itselle kuin rodulle. Toivoisin, että luet myös blogista "Halutaan terve pentu" julkaisun.

En ole rahoittaja, vaikka pankissa päivätyössä olenkin. Pentuja ei myydä osamaksulla vaan käteiskaupalla (kaupan ehdot). Mielestäni pennun pitäisi olla pitkän harkinnan tulos, jolloin on ollut aikaa myös säästää pennun hankintahinta. 

Minulla on periaatteena, että yhtään pentua en varaa ennen kuin tapaan mahdolliset pennunostajat -joko kasvotusten tai sähköisesti. Ja muutoinkin uskallan alkaa varata pentuja vasta niiden synnyttyä, kun näkee mitä yleensä syntyy, jos syntyy. Mutta toki ne jotka ovat jo hyvissä ajoin ennen pentuja yhteydessä, ja osoittavat siten aktiivisuutta ovat mielessäni ensisijaisia pentujen uusia koteja miettiessä.

Minkälaisen kodin ja elämän sinä tarjoaisit pennulle? Olethan huomioinut, että pentu saattaa kulkea vierelläsi seuraavat 10 tai jopa 15 vuotta?! Miten pk collie valikoitui roduksesi? Olisi kiva, jos laittaisit sähköpostilla tai alta löytyvällä lomakkeella (joka antaa suuntaa mitä haluan sinusta tietää) alustavasti tietoa itsestäsi, koirakokemuksestasi sekä elämästäsi yleisesti. 

Voidaan sitten sopia, koska olisi sopiva aika molemmille soitella ja tutustua tarkemmin! Ja meille saa tulla vierailullekin - tutustumaan niin koiriin kuin ihmisiin!

⚠️⚠️⚠️ Hox! Etsin yhteistyöhaluista sijoituskotia / leasing kotia nartulle jokaisesta pentueesta. Mikäli koet, että se koti voisi olla sinulla tarjota, niin laita viestiä tulemaan 🤗 (Sitä ennen suosittelen blogistani lukemaan sijoitus/leasing ajatuksiani!)