Pentuja

pitkäkarvaisen collien pentuja

Pentusuunnitelmia vuodelle 2021

Toivotaan, että vuosi 2021 on rakkauden täyteinen ja saamme jälkeläisiä molemmille tytöille 🥰 Juoksut ovat odotettavissa molemmilla talven-kevättalven aikana.

Julkaisen urosvalinnat vasta lähempänä h-hetkeä, vaikka sulhaset on jo valittuna 🥰 

🌟 Gidja, Heiluvillen Fortuna of Cheeky Millionaire ❤️ 

🌟 Sarrit, Windy Forest's Cheek to Cheek ❤️

⚠️ Luethan tämän ennen kuin otat yhteyttä ja tiedustelet pentuja ⚠️

Pennun ostajan ei tarvitse olla yli-ihminen. Maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Pennuille etsin vastuuntuntoisia ja koiran hyvinvoinnista huolehtivia koteja. Niin pennun kuin aikuisen collien tulee saada runsaasti vapaata liikuntaa, joka on oletusarvo kotia valitessa. Koiran tärkein tehtävä on olla perheenjäsen.

Odotan, että pennut terveystarkastetaan virallisesti ennen 2 vuoden ikää. Miksi? Siksi että terveystutkimukset ovat koiran parhaaksi. Periaatteessa jokainen tutkimaton koira voi olla sairas. Kaikki muu on spekulaatiota. Vaikka vanhemmat, isovanhemmat ja kenties sisaruksetkin olisivat terveitä, ei se takaa sitä että sinunkin pentusi on. Harrastaminen terveeksi tutkitun koiran kanssa on turvallista. Totta, että minä haluan myös saada tärkeää tietoa kasvateistani niin itselle kuin rodulle.

En ole rahoittaja, vaikka pankissa päivätyössä olenkin. Pentuja ei myydä osamaksulla vaan käteiskaupalla. Mielestäni pennun pitäisi olla pitkän harkinnan tulos, jolloin on ollut aikaa myös säästää pennun hankintahinta.

Minkälaisen kodin ja elämän sinä tarjoaisit pennulle? Olethan huomioinut, että pentu saattaa kulkea vierelläsi seuraavat 10 tai jopa 15 vuotta?! Miten pk collie valikoitui roduksesi? Olisi kiva, jos laittaisit sähköpostilla tai alta löytyvällä lomakkeella (joka antaa suuntaa mitä haluan sinusta tietää) alustavasti tietoa itsestäsi, koirakokemuksestasi sekä elämästäsi yleisesti. 

Voidaan sitten sopia, koska olisi sopiva aika molemmille soitella ja tutustua tarkemmin! Ja meille saa tulla vierailullekin - tutustumaan niin koiriin kuin ihmisiin!