Gidjan pentusuunnitelmat

10.09.2021

Gidjan juoksut alkoivat pari päivää sitten. Aloin epäilemään niiden olevan tulossa jo elokuun puolella, kun Jantterin käytös muuttui. Toivoin, että nuori mies olisi väärässä, mutta hyvin näytti tietävän jo pari viikkoa sitten, että kohta juostaan :D Minullahan oli tarkoitus Gidja astuttaa nyt syksyn juoksuista. Tosin nyt uusintakierroksella en ole kerennyt uroksia käymään katsomassa yhtä lukuun ottamatta (joka oli sopivasti aksakisoissa Kuopiossa kesällä niin matka oli lyhyt!). Joten mikäli nyt astuttaisin Gidjan olisi urosvalinta jo edelliseltä kierrokselta tuttu Millake's Daithi Fighter. Mutta soittelin uroksen omistajalle Elinalle eilen (vai toissa päivänä) ja kerroin, että alustava ajatukseni ON OLLA ASTUTTAMATTA Gidjaa nyt.

Ja pari yötä asiaa pohdittuani kaikilta kanteilta päädyin siihen, että Gidjaa ei nyt astuteta. Ellei nyt sitten elämäntilanne heitäkin mukavasti häränpyllyä hetkessä ja se olisikin mahdollista 😆

Mutta miksi en? Syitä on monia, mutta päällimmäisenä on aikataulun mahdottomuus. Minulla on edelleen ne opinnot kesken, jotka on saatava valmiiksi vuodenvaihteeseen mennessä. Lisäksi töihin paluu häämöttää marraskuussa. Lomat on jo pidetty tämän vuoden osalta. Ja uusi valtuustokausi alkoi, joka toi mukanaan lisävastuuta hallituspaikan myötä. Eikä sillä, ettei oma jaksaminen huolestuttaisi. Juuri saanut pennut maailmalle ja päälle nämä koulu-luottamustehtävä-työ asiat. Ja tottahan toki ajatuksissa on myös Gidjan näyttelyttäminen. Jos äitiinsä tulee niin pentujen jälkeen tukan kasvattaminen kestää ja kestää ja kestää! Niin jos käyttäisi nyt tämän ja seuraavan juoksun välisen ajan tehokkaasti ja yrittäisi saada tuloksia neitille :)

Ja mitä tarkoitan ylempänä tuolla, jos nyt ei heitä elämäntilanne häränpyllyä, niin tarkoittaisi lähinnä sitä, että minulla olisi mahdollisuus ja vara olla pois töistä edes osittain pentujen ajan, niin sitten astutus voisi tulla kyseeseen ;) Mutta harvoinpa sellaisia ylläreitä eteen tippuu -ainakaan tälleen kahden viikon varoajalla 😆

Eli näillä näkymin odotellaan sitten pentupuuhia ensi kevääseen. Gidjan juoksuväli näyttää asettuneen tuohon 7 ja puoli +.

Niin ja Jantter pääsee kohta puoliin ukin kanssa vaunuilemaan, että mee nuori mies ihan sekainen 😆

Pentuajastakin on kirjoittamatta. Etsin sen pohtimiseen ja ynnäämiseen aikaa jossain vaiheessa.

Gidjan ja Nalan läksiäispainit 31.8.2021
Gidjan ja Nalan läksiäispainit 31.8.2021