Kuulumisia

03.12.2020
”Olit tehnyt toimintasuunnitelman erittäin laadukkaasti. Työstäsi näkee että olet pohtinut asioita huolella, mutta et kuitenkaan pyri mahdottomuuksiin omien suunnitelmien mukaan. Minä toivotan menestystä tulevalle kasvatustyölle!”


Olipa mukava lukea sähköpostista kasvattajan jatkokurssin kouluttajan palautetta toimintasuunnitelmastani 😊 Huomasin kyllä miten tehdessäni suunnitelmaa, miten tärkeää on pohtia asioita joka kantilta. Ja laitoinkin kouluttajalle, että oli todella antoisaa käydä kurssi tässä vaiheessa kun yhtään pentuetta ei vielä ole.


Pennun hakeminen kotiin lähestyy, eikä meillä ole vieläkään yhteisymmärrystä nimestä 😃 Tämä on ihan vakio kuvio jokaisen koiran kohdalla! Nimivalintaahan hankaloittaa se, että yksi MINUN kriteereistä kutsumanimelle on, että nimi ei saa löytyä netistä löytyvästä 7500 koiran nimeä sisältävästä listasta 🙈 

Eilen annoin jo Heikille ”vapaat kädet” valita nimen… Tosin se tarkoittaa sitä, että minun hyväksyntä sille pitää tulla 😉 😃 Saapa nähdä onko hänkin vain ”Pentu” vielä hakiessa!

Minun koirien nimien taustallahan on tähän asti ollut aina tarina. Toivoisin saman jatkuvan tämänkin pennun osalta. Sekarotuinen Jokna oli nimetty jo tullessaan, olihan se jo vajaa 2 tai 3v minulle tullessa. Joknan taustat olivat hiukan epämääräiset, mutta jotakuinkin minulle kerrottiin sen olevan pohjoisesta huskytarhalta. Jokna on saamea ja tarkoittaa puolukka. Siitäpä se idea Sarritin nimelle tuli! Sarrit on myös saamea ja tarkoittaa mustikka. Gidjalle mietittiin myös saamelaisia nimiä, mutta ne ei tuntuneet istuvan millään, ja eihän se olekaan pohjoisen tyttö toisin kuin Jokna ja Sarrit! Gidja tuli jostain (liekö ollut takaraivossa ajalta kun työskentelin issikkatallilla) ja laitoin sen facebookiin niin yksi ystävistäni kommentoi, että onpa osuva nimi kun islanniksi Gidja tarkoittaa jumalatar (kirjoitetaan Gydja mutta lausutaan Gidja) 🥰

Seuraavan tytön nimi minulla onkin jo valittuna 😉 Ellen tule toisiin ajatuksiin 😃