Pentu uutisia

02.06.2021
Sarrit 30.5.2021 mökillä, tiineysvrk 30
Sarrit 30.5.2021 mökillä, tiineysvrk 30

Sarritin oireet olivat antaneet olettaa, että on tiine, mutta ei uskaltanut toivoa viime syksyn valeraskauden jälkeen. Pettymysten jälkeen tämän päiväinen näkymä ultrassa herkisti 😍 Ainakin 5 pentua ultran mukaan olisi tulossa. Eli ensitreffit alttarilla onnistui nappiin. Nyt vaan toivotaan, että kaikki menee hyvin lopputiineyden osalta ja pennut näkevät päivänvalon juhannuksen tienoilla, luultavimmin seuraavalla viikolla. 

Ollaan saatu ihania pentukyselyjä ja muutamien kanssa ollaan jo tavattukin! Mutta jokaiselle olen sanonut, etten lupaa yhtään pentua ennen kuin pennut edes syntyvät ja sittenkin on vielä pitkä pohdinta mikä pentu sopii minnekin perheeseen. Ja toki velvoitan myös tapaamisen joko kasvotusten tai livenä ennen kuin niin sanotusti lyödään kättä päälle.

Itsehän olen ottamassa pentueesta nartun lauman jatkoksi 😍 Siis jos narttuja edes tulee!

Ja edelleen etsinnässä sijoituskoiralle (narttu) koti tai leasing sopimuksella. Odotan yhdistelmästä paljon ja siksi haluaisin saada toisen nartun myös pidettyä käytössäni tavalla tai toisella. Ja ainahan voin sitten Heikkiä puhua ympäri, jos ei löydy muuta vaihtoehtoa toiselle nartulle 😅

Ihanaa, melkein voin jo haistaa pennut 🤩🥰 Ja jos haluat seurata tiineyden etenemistä sekä muutenkin meidän lauman touhuja, niin suosittelen ottamaan seurantaan meidän Instagram tilin, jota päivittelen epäsäännöllisen säännöllisesti.